Southwest Austin

Hill Country Oasis
Living in the hill country can be challenging. One common issue we often run into in these locations is unusable space due to steep sloping in the yard. In this southwest Austin yard, we used board form concrete retaining walls to reclaim functional space for our clients. This project includes al fresco dining underneath a shade sail with bistro lights for evening use. The perimeter of the property incorporates bamboo plantings for privacy, and paver pathways throughout.

Main Services Performed

  • Concrete
  • Retaining Walls
  • Masonry
  • Pathways
  • Outdoor Living Space
  • Patios

Contact Cutters Landscaping

Schedule a consultation
Are you considering a new project? We’d love to help. Schedule a consultation where we will assess your site, understand your goals, and give you our expert recommendations. We look forward to hearing from you.
Scroll to Top